Onderhoud en herstellingen

Onze firma gaat nu verder onder de naam Maréchal Energie technieken. Ons aanbod is ook volledig verschoven naar hernieuwbare energie en technieken. Bezoek onze nieuwe website.

Foto1234

KWALITEIT – VAKKENNIS – HOGE RENDEMENTEN – ECHTE GARANTIES

Helaas zijn in de afgelopen jaren heel wat PV panelen en omvormers van minder goede tot zéér slechte kwaliteit geplaatst. Ook de manier van plaatsen en de afwerking liet op vele plaatsen vaak aan de wensen over. Dit alles heeft uiteraard zijn gevolgen voor de ganse PV installatie.

Door de vele vragen, om slecht werkende of volledig defecte installaties te trachten herstellen of bijwerken, bieden wij nu ook onderhoud, herstelling of vervanging van delen van het syteem of het volledig systeem, aan.

Ongeacht het merk van de panelen, omvormers, bekabeling, enz. zullen wij u trachten een performante oplossing te bieden om uw installatie nieuw leven in te blazen.
Gezien heel wat instaaltiebedrijven en PV-fabrikanten niet langer bestaan, kunnen wij u de mogelijkheid bieden om u toch verder te helpen.

Sommige installaties zijn echter van dergelijk slechte kwaliteit dat enkel een volledige vervanging mogelijk is. Wij bieden u de mogelijkheid aan  voor een volledig screening van uw installatie, gevolgd door een voorstel met mogelijke oplossingen voor de bestaande problemen.

Hebt u problemen met uw installatie, dan mag u ons steeds contacteren voor een onderzoek van uw installatie. Dit onderzoek is betalend, maar de voorstellen voor mogelijke oplossingen zijn volledig vrijblijvend.

Het installeren van zonnepanelen is een samenwerking tussen Anthony Maréchal van bvba Maréchal-Dewolf en ir. Ives Blomme (project & micro-electrical engineer) van Bear Systems. Uit deze jarenlange vriendschap is een samenwerking gegroeid die slechts één doel voor ogen heeft, en dat is de technisch en mechanisch beste en meest ecologische kwaliteit van de markt afleveren ! Geen goedkope chinese installaties die het, ondanks garanties van 10, 15 of 20 jaar na enkele jaren al voor gezien houden, maar echte kwaliteit in materiaal, van fabrikanten met decenia lang ervaring en 100% eigen productie, als plaatsing door zeer ervaren installateurs met een meer dan grondige kennis van de systemen.