Mening van klanten

Onze firma gaat nu verder onder de naam Maréchal Energie technieken. Ons aanbod is ook volledig verschoven naar hernieuwbare energie en technieken. Bezoek onze nieuwe website.

 

 
Niemand is perfect en hoewel ook wij wel eens een steek laten vallen, is ons streefdoel u een zo goed mogelijk resultaat te leveren. Is er iets niet ok, dan garanderen wij een correcte oplossing.
Hier kunt u de mening lezen van enkele klanten waar wij reeds eerder projecten hebben uitgevoerd :
..
– Wij vinden dat de firma Marechal hard doorwerkt, precies is en de
werken zijn van uitstekende kwaliteit. Ze geven ook uitstekend advies!
..
– Bij deze gelegenheid wil ik je nog eens extra danken voor het zeer goede werk dat jullie hier geleverd hebben.De isolatie
..doet het uitstekend, zeker nu het voorjaar zo lang koud blijft!
 
Net thuis van mijn werk en ik zag het resultaat van jullie werk! Bedankt voor het mooie werk!! Wij zijn alvast heel tevreden en vinden het supertof dat jullie het gaatje in de muur hebben hersteld. Dat is pas service 🙂 Alvast bedankt voor alle moeite!Wij zullen jullie zeker aanraden als onze vrienden iemand zoeken 🙂
 
– Dag Anthony,Ik ben alvast super content van de geplaatste isolatie!! Het is echt een groot verschil met vroeger
..
– Ik ben nog steeds heel dankbaar dat jullie stand op de beurs in Brugge mij 2 jaar geleden opviel, en dat ik naar jullie toe
..gekomen ben! Wie weet heb ik in de toekomst jouw vakkennis nog eens nodig, ik zal zeker niet twijfelen!
.
– Onze ervaring was zeer positief op alle gebied, zoals werk, afwerking en opkuis.
 
– Jullie hebben goed werk geleverd en zonder bijkomende problemen. Dank daarvoor. Mooie realisatie. Groeten,
..
– vlot eerlijk en op tijd alles kunnen overleggen en de juiste oplossing vinden aan goeie condities plus de vriendelijkheid en bereikbaarheid om te overleggen was er altijd.
blijf zo voortdoen en geniet
..
– We hebben dit jaar 400 euro terug gekregen van de gasrekening!
– ik ben heel tevreden!
 
Merciekes voor de geleverde werken, we zijn echt tevreden.  Leuk om iemand te hebben, die zich aan zijn woord houdt. (vertrouwen is dan ook groter hé! J)
..
– Zeer correcte firma die steeds de afspraken nakomen
.
– Oprecht vriendelijke mensen, veel uitleg gekregen, zeer stipte planning, perfect uitgevoerde werkzaamheden, achteraf werd onze zolder ook netjes opgeruimd. Factuur was overeenkomstig de offerte. Wij waren zeer tevreden! Kim en Lieselot Ruysseveldt – De Dycker
.
– Wij kunnen enkel melden dat we op alle punten zeer tevreden waren.
.
– We zijn al supercontent van de gedane werken.
.
-Bedankt voor de foto’s van de noeste werkers! bedankt
voor het mooie werk!
.
– We zijn gestart in juni vorig jaar met onze mitsus en nu een jaar
verder zijn we al op weg naar certificaat n°5. Was het najaar wat beter geweest
en ook april, dan was n°5 al binnen…Ik wil maar zeggen dat dit systeem het
nog altijd goed doet! Bedankt!        (zonnepanelen)
.
– De werken werden correct en netjes uitgevoerd en het personeel is supervriendelijk . Isocell cellulose-isolatie is de ideale manier om moeilijk berijkbare plaatsen te isoleren, alsook voor isolatie in het algemeen, vlug klaar en weinig vuil achteraf.
.

– In twee woorden : degelijk kwaliteitswerk

-Zeer tevreden over de door u geplaatste isolatie, met de koude dagen is het effect duidelijk voelbaar.

– Stipte opvolging van de agenda – professionele uitvoering – ecologisch materiaal gebruikt netjes verwijderen van de oude isolatie en afvoeren naar het containerpark

– Beste Anthony, Wat een aangename verrassing om bij thuiskomst een proper huis aan te treffen, en netjes gemonteerde dakramen. Dank u wel voor de puike afwerking tot dusver.

– Hartelijk dank voor de prachtige realisaties.

– De installatie is vrijdag probleemloos gekeurd, keurder Kevin had nog NERGENS zo’n afwerking gezien, niet binnen en niet buiten, en die keuren er heeeeeel veel !!! proficiat, zeg maar tegen de mannen , chapeau !            ( zonnepanelen)

– Hartelijk dank voor de vlugge reactie op mijn mail en alvast bedankt voor de korting en de gedane werking.We laten niet na om een goeie reclame te maken over uw firma.

– Ik wilde je/jullie toch nog eens bedanken voor het puik geleverde werk. Ik vond het aangenaam werken met jullie firma!

– na precies 6 maanden , een winter en een lente, heb ik 1020 op mijn teller staan!! Dus dik tevreden ( op 2000 binnen 6 maanden) , met daarbij nog het gevoel dat het wel geen superlente was.

– vlot, betrouwbaar uitstekende techniekers en als er zich toch problemen stellen, dan blijft de firma zoeken naar een duurzame oplossing.

– afgesproken datum wordt gerespecteerd via e-mail steeds een vlot antwoord op onze vragen verzorgde afwerking en nadien volledig opgeruimd vriendelijk personeel en er wordt goed doorgewerkt

– Aan ecobouwers.be : Bij deze hield ik eraan te melden dat ik uitmuntende keuze heb gemaakt door in te schrijven voor het bezoek bij de Heer en Mevrouw Anthony MARECHAL-DEWOLF.Onze gast gaf ons op een zeer professionele & vakkundige wijze heel wat principes aan. Nogal snel bleek dat we niet te doen hadden met een leuk, maar met een echte rat in het vak, dit in zijn hoedanigheid van “erkend isolatiedeskundige”, m.a.w. het neusje van de zalm!

-blijf zo voortdoen en geniet

– Bedankt voor jouw eerlijk advies

– Beste, bedankt voor het puike werk ! Sorry dat ik niet aanwezig was.

– Prettig eindejaar en bedankt voor de goede service. (zonnepanelen)

– Bedankt voor de goede en nette uitvoering van de werken.

– Beste, Bedankt. Het was een prettige samenwerking. En kijken uit naar de volgende fase.

..