Lucht- en dampdichte constructies

Is uw woning geïsoleerd, maar is er geen rekening gehouden met de luchtdichtheid van uw dak- of  uw gevelconstructie, hebt u hoogrendementsbeglazing laten plaatsen, maar zijn de ramen gewoon wat opgespoten met PUR en siliconen, dan zal ondanks deze ingrepen een groot deel van de warmte toch nog verloren gaan.

Indien er geen dampscherm werd aangebracht bij het isoleren of indien deze niet goed of correct werd aangebracht, loopt de isolatie en uw woning, afhankelijk van de situatie, kans op vergaande vochtschade.

Deze zaken zijn veelvoorkomende problemen in Vlaanderen. Ondoordachte plaatsing van isolatie en schrijnwerk leidt nog vaak tot gemakkelijk te voorkomen warmteverliezen of vochtschade. De kennis die nodig is om winddichte en dampdichte constructies te maken is een vereiste om een woning op een degelijke en duurzame manier te isoleren. Die kennis hebben wij en passen we toe bij al onze projecten. Vanwege het grote belang van deze degelijke afdichtingen zullen wij ook nooit ingaan op de vraag om isolatie of schrijnwerk niet luchtdicht of dampdicht af te werken.

Bij ons kunt u absoluut rekenen op duurzame, doordachte oplossingen voor het plaatsen van isolatie, dakramen of ander schrijnwerk. Dit voor zowel standaard nieuwbouw en verbouwingen als voor passiefwoningen en nulenergiewoningen.

U kunt rekenen op doorgedreven theoretische én praktische kennis omtrent luchtdicht bouwen wat resulteert in een luchtdichting die zichzelf al bij meerdere blower-door tests ruim heeft bewezen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op via info@professioneelisoleren.be