Aanpassen isolatie/luchtdichting bestaande dakramen

Onze firma gaat nu verder onder de naam Maréchal Energie technieken. Ons aanbod is ook volledig verschoven naar hernieuwbare energie en technieken. Bezoek onze nieuwe website.

 

Problemen met slecht isolerende werking of tocht ?

Ondanks verbeteringen in de isolerende waarden van dakramen en ramen in het algemeen, zullen veel recent geplaatste dakramen hun beloofde isolerende werking niet waarmaken, omdat de plaatsing niet correct en/of met gebrekkige kennis uitgevoerd werd. Het overgrote deel van installateurs van dakramen laat het XDPhelaas na om bijvoorbeeld de nodige isolerende kaders en/of luchtdichte afwerking met het dak te voorzien. Deze twee zaken zorgen er voor dat de dakramen niet alleen hun isolerende waarden niet halen, maar dat bewoners klagen over koude, vervelende tocht tijdens de wintermaanden. Dit laatste wordt veroorzaakt door de volledige afwezigheid van een winddichte (of luchtdichte) afwerking van het raam.

Daarom bieden wij al enkele jaren de mogelijkheid om uw bestaand Fakro, Roto of Velux dakraam aan te passen, zodat de isolerende werking optimaal wordt en de problemen met winddichtheid (tocht) definitief opgelost geraken. Hiervoor gebruiken we materialen en technieken die specifiek hiervoor zijn ontworpen. Geen gepruts dus met silicones of bussen PUR-schuim, maar een doordachte, performante oplossing om deze problemen definitief te verhelpen.