Energiescan

Bij een energiescan gaan we niet alleen na wat er op vlak van isolatie aan de woning kan verbeterd of veranderd worden, we bekijken alle mogelijkheden om het energie- en waterverbruik (drastisch) te verminderen. Zo’n energiescan kan variëren van enkele eenvoudige visuele vaststellingen van de isolatie en aanwezige elektrische toestellen e.a. ,tot een thermografisch onderzoek van de woning, gecombineerd met een technisch onderzoek van de elektrische toestellen, de waterverbruikers en het vaststellen van hun effectief verbruik. Na beëindiging van de energiescan krijgt u een verslag waarop de vaststellingen staan beschreven, aangevuld met de nodige aanbevelingen om u energie- en waterverbruik te verminderen. energie
Wij trachten u hierbij een persoonlijke begeleiding te geven en u een zicht te geven op welke isolatie en welke toestellen de beste resultaten bezorgen en welke valkuilen (zoals korte levensduur goedkope LED verlichting) u voor moet oppassen.

Wij maken het verschil met een ‘standaard’ energiescan, door dat wij kunnen teren op een jarenlange praktijkervaring, naast een rijke portefeuille aan deskundige opleidingen. Hoewel heel wat overheden en organisaties ook dergelijke energiescans aanbieden kunnen wij het extra verschil maken door een doorgedreven materiaalkennis, technische kennis, praktijkervaring met de materialen en technieken, in zowel positieve als negatieve zin en hebben wij door een jarenlange ervaring met het toepassen van deze technieken ook een zeer goed zicht op de haalbaarheid, kostprijs en de realistische rendementen van heel wat oplossingen die vandaag beschikbaar zijn.

Een energiescan houd dan ook in dat wij u advies geven op maat van uw woning én uw budget, met oog voor eventuele toevoegingen en /of veranderingen aan uw woning, in de toekomst.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op via info@professioneelisoleren.