Omvormers

Onze firma gaat nu verder onder de naam Maréchal Energie technieken. Ons aanbod is ook volledig verschoven naar hernieuwbare energie en technieken. Bezoek onze nieuwe website.

.

KWALITEIT – VAKKENNIS – HOGE RENDEMENTEN – ECHTE GARANTIES

Vanwege de grote kwaliteit, robuustheid, duurzaamheid én hoog rendement, kiezen wij voor de omvormers van Fronius.  De omvormers zijn een echt staaltje van doorgedreven hoogtechnologisch vernuft en laten veel andere merken het kijken na.

Net zoals de panelen zijn de omvormers overigens volledig loodvrij gemaakt en opgebouwd uit degelijke materialen en bedraad met degelijke verbindingen om zo een maximale levensduur van uw omvormer te garanderen.

In geval er geen geschikte configuartie/opbouw te vinden is met een Fronius omvormer bieden wij ook nog de technisch zéér sterke omvormers van Solar Frontier aan. Ook omvormerspowerrouter van Nedap behoren tot de mogelijkheden. Met deze laatste kunnen wij ook netontkoppelde en dus autonome, systemen plaatsen, voor woningen die geen of maar moeilijk een netaansluiting kunnen krijgen.

Heel wat installaties werden of worden geplaatst met te weinig kennis van zaken, waardoor de omvormer niet altijd geschikt is voor het vermogen dat door de panelen gegenereerd wordt. Het “dimensioneren” van een installatie is dan ook helemaal niet vanzelfsprekend en ook vandaag worden daar dan nog de meeste fouten gemaakt. Deze fouten leiden na verloop van tijd (1-5 jaar) tot een defect in de omvormer.
Wij garanderen door doorgedreven kennis dat uw installatie op een correcte manier gedimensioneerd word, met compatibele en hoogkwalitatieve materialen. Dit is de enige manier om een PV installatie 25-30 jaar te laten werken zonder technische problemen.

Het installeren van zonnepanelen is een samenwerking tussen Anthony Maréchal van bvba Maréchal-Dewolf en ir. Ives Blomme (project & micro-electrical engineer) van Bear Systems. Uit deze jarenlange vriendschap is een samenwerking gegroeid die slechts één doel voor ogen heeft, en dat is de technisch en mechanisch beste en meest ecologische kwaliteit van de markt afleveren !

Klik hier voor meer informatie over de Fronius omvormers.

Klik hier voor meer informatie over de Nedap omvormers.