Superisolerend glas

Onze firma gaat nu verder onder de naam Maréchal Energie technieken. Ons aanbod is ook volledig verschoven naar hernieuwbare energie en technieken. Bezoek onze nieuwe website.

sigg ….fakro  .imagesCA5OYKSP

Superisolerende beglazing

Wie zijn/haar woning (doorgedreven) wil isoleren dient de volledige buitenste schil van de woning aan te pakken. Naast het isoleren van de vloer en buitenmuren zijn de twee ingrepen met de hoogste energiewinst het isoleren van het dak en de ramen (en deuren). De impact van het isoleren van het dak en het verbeteren van het schrijnwerk leveren de hoogste energiewinst omdat zowel het dak als de beglazing van een woning, in tegenstelling tot de muren en de vloer, geen warmteopslag-capaciteit bezitten waardoor alle warmte dat in contact komt met het dak of glas onmiddellijk verloren gaat.
De isolerende werking van uw schrijnwerk kan verhoogd worden door ramen met hoogrendementsglas of met superisolerende beglazing te plaatsen. Deze laatste onderscheiden zich door driedubbele of vierdubbele beglazing.

Voor zowel gewone ramen, dakramen en daglichtsystemen (lichttunnels) kunnen wij superisolerende beglazing met extreem lage Ug-waarden aanbieden.

image_preview FTT U8 imagesSV4AGZY4

Elk van deze systemen is bovendien gecertificeerd voor gebruik in passiefbouw.
Naast zeer lage U-waarden voor zowel frame als beglazing bezitten deze passieframen dus ook over de nodige luchtdichtingen die samen zorgen voor zeer energiezuinige ramen.

Bij de plaatsing van deze systemen onderscheiden wij ons door het gebruik van beproefde technieken, gericht op maximale aansluiting met de isolatie van dak of muren en maximale luchtdichte afwerking. Samen met de zeer kwalitatieve materialen resulteert dit in een zeer laag energieverbruik en een hoog gevoel van comfort.

Bekijk hier foto’s van uitgevoerde projecten.