Kwaliteit

Onze firma gaat nu verder onder de naam Maréchal Energie technieken. Ons aanbod is ook volledig verschoven naar hernieuwbare energie en technieken. Bezoek onze nieuwe website.

……………….1111111111Kyocera + paneel..

imagesCA5OYKSP…….   .Gutex II………..Sempergreen…. ……………. ……..sigg

1111111111111111

STIPTHEID – NETHEID – KWALITEIT – DUURZAAMHEID – SERVICE – GARANTIE
… dit is onze doelstelling !

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn én om mee te helpen werken aan een duurzame toekomst kiezen wij bij bvba Maréchal-Dewolf bewust voor hoog-kwalitatieve en ecologische producten.

Hoe wij ons onderscheiden

De bouwsector heeft vaak een slechte naam doordat aannemers ondoordacht tewerk gaan, met gebrek aan kennis, visie of oog voor kwaliteit. Wij trachten ons daarom te onderscheiden van de traditionele bouwfirma’s door ons te specialiseren in ons werk en zélf op zoek te gaan naar de beste materialen, zonder ons te laten leiden door de vertegenwoordigers van onze producten .

Daarom werken wij met met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers die hoogkwalitatieve materialen leveren met sterke productgaranties en service na verkoop.
Dit is een bewuste keuze die moet garanderen dat u als klant de beste kwaliteit krijgt op vlak van isolatie, dakramen, zonnepanelen, superisolerende beglazing, zonweringen en groendaken.

Onze producten onderscheiden zich dan ook op technisch, mechanisch en ecologisch vlak.
Wijzelf garanderen een plaatsing van hoge kwaliteit met maximale aandacht voor afwerking en een lange levensduur en dus hoge duurzaamheid.
Daaraan gekoppeld bieden wij de garantie dat wij op de afgesproken datum de werken starten en elke werf proper opgeruimd achterlaten. Daarnaast zult u bij ons lang na het beëindigen van de werken service blijven krijgen en dit op de kortst mogelijke termijn.

Waarom isolatie, dakramen, zonnepanelen én groendaken

Divercifiëring in een aanbod is vaak nodig voor een bedrijf. Om niet te onderhevig te zijn aan de ups & downs van één specifieke markt, dient men zich dus op meer dan één product te richten. Voor de klant levert dit soms de vraag, of die firma zich dan wel voldoende kan specialiseren in al die verschillende zaken, en kan die firma dus wel voldoende kwaliteit leveren ?
Zaakvoerder Anthony Maréchal is een gediplomeerd en erkend isolatiedeskundige en werkt al jaren samen met ingenieur en vriend Ives Blomme in de installatie van zonnepanelen. Eén van de voorwaarden voor het verkrijgen van de groenestroomcertificaten was (en is) dat het dak van de woning voldoende is geïsoleerd .
Daar dit niet altijd het geval was kregen wij vaak de vraag van onze klanten of wij geen aannemers kenden die het dak konden isoleren. Wat wij echter merkten tijdens onze zoektocht naar de juiste aannemer was dat er zo goed als geen enkele aannemer te vinden was die een dak op de correcte, kwaliteitsvolle manier kon isoleren. Daarop heeft Anthony Maréchal ervoor gekozen om zelf die taak op zich te nemen en een zo duurzaam mogelijke en kwaliteitsvol isolatiesysteem te gaan aanbieden. Als isolatiedeskundige én met jaren uitgebreide technische praktijkervaring groeide onze nieuwe firma al snel uit tot een goed draaiende zaak met veel expertise in huis.
En omdat het weinig nut heeft een dak van een woning doorgedreven te isoleren en daar wat oude dakramen in te laten zitten, langswaar alle warmte alsnog verloren kon gaan, werd al gauw beslist dat het een noodzaak was de plaatsing en/of vervanging van dakramen mee uit te voeren.
Met groendaken hadden we in het verleden al wat ervaring opgedaan en na enkele opleidingen werd besloten ook deze aan te bieden aan de klant. Groendaken kunnen, wanner deze op een plat dak onder een zonnepaneel-installatie worden geplaats, koeling bieden aan de panelen, in de zomer, waardoor het rendement omhoog gaat. Ook voor platte daken, die eerder werden geïsoleerd met een materiaal dat de warmte in de zomer niet buitenhoud, bied een groendak een verkoelende oplossing.
Bovendien past het idee van de aanleg van groendaken volledig in de filosofie van ons bio-ecologsich bouwbedrijf, dat als uitganspunt heeft de bouwsector groener en gezonder te maken.
Met tijd hebben wij ook het plaatsen van superisolerende beglazing en zonweringen toegevoegd aan ons aanbod, daar deze bouwelementen een belangrijke impact hebben op het energieverbruik van een woning en naadloos aansluiten bij de energiebesparende werken die wij al jaren uitvoeren. Ook voor deze werken heeft zaakvoerder Anthony Maréchal doorgedreven opleidingen gevolgd die samen met de reeds bestaande praktische en theoretische kennis omtrent het isoleren van een woning leiden tot  een doordachte plaatsing, met echte energiebesparende resultaten.

U mag dus gerust concluderen dat het aanbod dat wij aanbieden een samenhangend geheel is waarbij de kennis voor de correcte uitvoering aanwezig is bij hoog-opgeleide en zeer gemotiveerde mensen die elke hun specifieke taken op zich nemen.

Ons team

Anthony Maréchal ………… erkend isolatiedeskundige & installateur
Ives Blomme ………………… project & micro-electrical enginee
Alex Muys …………………….. Technisch tekenaar (zonnepanelen)

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op.