(Solar) zonwering

okna_fakro

markiza_panel2Hebt u last van oververhitting van uw woning in de zomer ? Dan hebt u vaak, naast een degelijke isolatie, zonweringen nodig op uw ramen, dakramen en/of glazen deuren.

Naast de zonweringen VMZBvoor de Fakro dakramen en platdak- ramen kunnen wij u nu ook de zonweringen voor verticale ramen, van Fakro, aanbieden.

Met dezelfde hoge kwaliteit als de zonweringen voor de dakramen, kunt u voortaan zonweringen van Fakro verkrijgen, met als uniek element dat deze met zonne-energie kunnen aangestuurd worden.  De solar zonweringen zijn voorzien van een motor om het scherm elektrisch op- en neer te bewegen, dat van stroom wordt voorzien door een zonne-cel. Wenst u geen solar-versie dan kan u toch nog steeds een gewone elektrische of manuele versie krijgen. VMZDit zorgt er voor dat u een elektrisch bediende zonwering kunt laten installeren, zonder dat daarvoor bijkomende elektrische leidingen en schakelaars moeten geplaatst worden. Gezien u de zonwering slechts nodig hebt aan de zonnige kant van de woning, krijgt de zonne-cel altijd voldoende zonlicht zodat de batterij het ganse jaar door het systeem ononderbroken van stroom kan voorzien.
U kunt de zonnewering simpelweg bedienen met een draadloze afstandsbediening of voor een volautomatische versie kiezen.

De solar zonweringen hebben 3 mogelijke standen :
………………….. 1. volautomatisch (sluit automatisch bij veel zon in zomer)
………………….. 2. semi-automatisch (automatische versie met ook afstandsbediening)
………………….. 3. afstandsbediende versie

De plaatsing voor  de solar-versie is dus zonder grote ingrepen, zoals het uitkappen van muren om leidingen te trekken en schakelaars te plaatsen. Dit maakt dat de Fakro zonneweringen niet alleen aan de buitenkant zeer esthetisch zijn, maar ook binnenin de woning het interieur ongemoeid laten.

De zonweringen, met aluminium frame,worden op maat gemaakt en zijn dus in principe verkrijgbaar voor alle afmetingen van ramen en deuren. De standaard kleuren zijn wit, grijs of bruin, maar u kunt de zonweringen echter in alle Ral-kleuren verkrijgen.

Fakro-expert_logo

Bvba Maréchal-Dewolf is een erkend Fakro-expert en bevoorrechte partner.

 

Klik hier voor de algemene folder van de Fakro zonweringen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op via info@isolerendedakramen.be