Houtskelet

NIEUWBOUW – RENOVATIE – LAAGENERGIE – PASSIEFBOUW – HOUTSKELET

Bij ons kunt u beroep doen niet alleen voor het isoleren van houtskeletwoningen, maar wij plaatsen ook kleine houtskeletstructuren, IMG_0459zoals aanbouwen met een plat dak. Wij plaatsen geen volledige woningen in houtskelet, daar wij geen algemene bouwonderneming zijn en ons liever beperken tot kortlopende projecten. Voor deze werken kunt u als bouwheer zelfs meehelpen om uw eigen houtskelet mee op te bouwen en zo een mooi bedrag uit te sparen. Uiteraard kunnen wij het project ook volledig zelf uitvoeren. Aan u de keuze.
Cellulose is het isolatiemateriaal bij uitstek om een houtskeletbouw te isoleren, vanwege de hoge vochtbufferende werking en de extreme brandwerendheid.
Zowel voor het dak en de wanden, als tussen de vloeren kunnen wij cellulose inblazen, waarbij wij een hoge mate van kwaliteit en densiteit garanderen door metingen uit te voeren tijdens het inblazen. De inblaasmachines van Isocell, die wij gebruiken, (in combinatie met de cellulose van Isocell) behoren tot de beste in de wereld en zijn uitermate consistent in de geleverde densiteiten. Na het inblazen bezorgen wij u dan ook een certificaat met de specifieke densiteit voor uw project beschreven, waar u dan 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken én de materialen mee krijgt.

Meer info over cellulose.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op via info@professioneelisoleren.be