Energiezuinige renovatie en/of passiefbouw

NIEUWBOUW – RENOVATIE – LAAGENERGIE – PASSIEFBOUW – HOUTSKELET

Naaste de traditionele renovatie en nieuwbouw kunnen wij ook zeer uitgebreide oplossingen bieden voor vergaande energiezuinige renovatie of laagenergie of passiebouw in zowel renovatie als nieuwbouw.Foto-0102
Met jarenlange praktische kennis, aangevuld met een zeer grote theoretische kennis, door continue opleidingen bij o.a. het WTCB, Vibe, PHP, Syntra en onze leveranciers bieden wij de nodige kennis om oplossingen te bieden op vlak van isolatie, luchtdichting, energiezuinige en luchtdichte (dak)ramen, deuren, lichttunnels, lichtstraten, platdakramen of koepels, kleine houtskeletbouw, luchtdichte en geïsoleerde zoldertrappen en zonweringen.

Voor elk project kunnen wij u verder helpen met uitgebreid advies, offerte’s en kunnen wij u eventueel ook doorverwijzen naar gespecialiseerde architecten uit uw streek.

Foto-0085Voor (vergaande) energiezuinige renovaties kunnen wij u de nodige oplossingen bieden, alsook u op de potentiële problemen of struikelblokken bij zo’n renovatie wijzen en u er op een logische wijze doorheen loodsen, met een duidelijk zicht op een realistisch eindresultaat. Hiervoor bieden wij ook de mogelijkheid tot een energiescan van het gebouw in haar huidige staat, al dan niet aangevuld met een thermografische studie.

Kortom, doordachte oplossingen, gedreven door kennis, met een zo goed mogelijk eindresultaat als einddoel ! Dat is wat wij u kunnen leveren !

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op via info@professioneelisoleren.be