Het vervangen van een dakkapel door een dakraam

Onze firma gaat nu verder onder de naam Maréchal Energie technieken. Ons aanbod is ook volledig verschoven naar hernieuwbare energie en technieken. Bezoek onze nieuwe website.

Ook voor het volledig uitbreken van een bestaande dakkapel of standvenster en de vervanging ervan door één of meerdere dakramen, kunt u bij ons terecht.
Na een bezoek ter plaatse kunnen wij u één of mogelijks meerdere voorstellen doen voor het plaatsen van een volledig afgewerkt, winddicht en regendicht dakraam.

Het vervangen van een dakkapel door een dakraam is vaak (prijs-kwaliteit) de beste oplossing voor het kwijtraken van de grote koudebruggen die door een dakkapel of standvenster worden gecreëerd. De opbouw van een dakkapel staat vaak geen doorgedreven isolatie toe en moet dan ofwel volledig opnieuw opgebouwd worden, of vervangen worden door één of meerdere dakramen. Dit laatste systeem geeft de beste garanties voor een goed geïsoleerd dak.

Fakro-expert_logoBvba Maréchal-Dewolf is een erkend Fakro-expert en bevoorrechte partner.
Ook hier kiezen wij resoluut voor de superieure kwaliteit van de Fakro dakramen. U betaalt niet meer dan voor een ander merk, want gezien Fakro minder middelen in grote, wijdverspreide reclame steekt, kan zij u haar kwalitatief betere dakramen aanbieden aan prijzen die net iets lager liggen dan bvb. Velux.
Vergis u niet : “Hoewel Fakro, zoals zoveel bedrijven ook een doe-het-zelf reeks uitbrengt (Optilight), is de kwaliteit van die dhz reeks absoluut niet vergelijkbaar met de gewone Fakro dakramen !”

Voor  verdere informatie over de Fakro Dakramen, klik hier.